Cizme lungi peste genunchi: asortare și modele online

 

Cum porți o pereche de cizme lungi peste genunchi? Ce modele să alegi? Să fie joase, cu toc înalt sau mediu, cu tocul gros sau subțire, cu botul ascuțit sau rotund, strâmte pe picior sau mai largi?

Înainte de a-ți răspunde la aceste întrebări cred că este important să ții cont de silueta pe care o ai. Cizmele cu lungimea peste genunchi, deși sunt inedite și sexy nu sunt potrivite pentru orice tip de siluetă. Sau cel puțin, chiar dacă nu ești înaltă și slăbuță și totuși insiști să porți cizme de genul acestora atunci trebuie să înveți cum să le asortezi în așa fel încât să nu te dezavantajeze.
Dacă ești minionă sau ai mai puțin de 1,65 m înălțime, un model nepotrivit de cizme te-ar putea face să pari și mai scundă decât ești. Optează pentru un model peste genunchi cu toc înalt și subțire și vârf ascuțit. Vei obține un efect de alungire a picioarelor.

Dacă ai înălțimea potrivită, dar ai forme mai plinuțe și picioarele mai groase specialiștii îți recomandă să porți tot un model cu toc înalt și nu unul cu talpă joasă.  Ca și în cazul minionelor vei obține un efect de alungire și subțiere a picioarelor și chiar a întregii siluete.

Cizmele over the knee se potrivesc cu:

  1. O pereche de colanți negri, un pulover supradimensionat și o jachetă scurtă. Sau putem alege varianta fără colanți sau cu dresuri subțiri, doar dacă vremea de afară ne permite.

2. O rochie strâmtă, mai lungă de genunchi sau una până la genunchi alături de acest tip de cizme pot crea ținuta perfectă pentru birou.

cizme lungi peste genunchi

Ce modele de cizme lungi de damă găsim în magazinele online?

1. Cizme de damă peste genunchi ieftine 

Dacă ai un buget limitat și o pereche de cizme din piele naturală ți se par prea scumpe atunci poți alege o pereche de cizme din piele ecologică, al căror preț nu depășește 200 lei. Fie că îți dorești o pereche de încălțăminte neagră, din piele întoarsă fie că alegi modele în culori de maro, gri sau camel aici poți găsi o mulțime de variante:

cizme-lungi-peste-genunchi-2 cizme-lungi-peste-genunchi-3 cizme-peste-genunchi-1

Vezi detalii / Viziteaza magazinul online

2. Cizme peste genunchi cu platformă

Dacă ești în căutarea unei perechi de cizme comode atunci cizmele lungi, cu toc ortopedic ascuns sunt alegerea potrivită.

cizme-lungi-peste-genunchi-cu-platforma cizme-lungi-peste-genunchi-cu-platforma

Vezi detalii / Viziteaza magazinul online

3. Cizme piele peste genunchi, fără toc sau toc mic.

 Cizmele „jumătate muschetar” (piele interior și exterior) reprezintă o investiție de durată. Aceste cizme din noua colecție de iarnă 2015-2016 sunt perfecte pentru a înfrunta vremea rece. În plus, sunt atent lucrate, produse în România și calitatea lor vor transforma ținuta într-una extrem de frumoasă.

Vezi detalii / Viziteaza magazinul online

4. Cizme lungi peste genunchi cu toc 

Pentru ținutele elegante îți recomandăm aceste cizme cu toc foarte înalt, perfecte pentru persoanele mai micuțe de statură care doresc să obțină acel efect de alungire a picioarelor.

cizme-peste-genunchi-4 cizme-peste-genunchi-5

Vezi detalii / Viziteaza magazinul online

Thea Visconti ne propune un model de cizme dama peste genunchi cu toc inalt și subțire, cu varful ascutit, in genul stiletto.  Initiatorii acestui brand pun accent pe incaltamintea destinata femeilor care doresc eleganta si noutate. Firma are o vechime de 15 ani in domeniu. Produsele sunt concepute dupa cele mai inalte standarde de calitate cu un design modern.

Cizmele din imaginea de mai jos pot fi achizitionate de aici.

cizme thea viscontiAlte modele de cizme peste genunchi de tip stiletto 

Vezi detalii / Viziteaza magazinul online
Acum că ai văzut modele selectate de noi, ție ce pereche de cizme îți place cel mai mult?

Ai întrebări? Scrie-ne pe adresa catincaonline@gmail.com și îți răspundem cu cea mai  mare plăcere!

Leave a Reply