Fesuri fete – modele din colecția iarnă 2015/2016

fesuri fete

Se mai poartă fesurile și iarna aceasta? Se pare că da! Colecțiile unor designeri celebri precum Max Mara, Dolce & Gabbana, Agnes B., Anna Sui, Gucci si Markus Lupfer au scos la iveală faptul că și sezonul acesta putem să purtăm fesuri fără să ne fie teamă că am putea fi demodate.

fesuri fete

Fesuri fete din noua colecție 2015/2016

Dacă nu știi ce model de fes să alegi, inspiră-te din modele de fesuri pentru fete pe care echipa Catinca.info a decis să ți le prezinte. Acestea pot fi achiziționate online și cu siguranță vei găsi un model care să ți se potrivească.

Daca te intereseaza un anumit model te rugam sa ne trimiti e-mail la adresa catincaonline@gmail.com si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Cum putem să ne facem singure modele de fesuri pentru iarna care se apropie?

Vezi ce modele de fesuri fete se poarta.

Dacă vreți să învățați să vă faceți singure un astfel de accesoriu mai sus aveți un canal de Youtube care explică pas cu pas cum îl puteți face.

Sfaturi pentru a purta cu succes un fes iarna aceasta

Dacă vrei să ieși din tipare și să te remarci prin extravaganță alege să porți fesuri de fete cu voaletă. Vedetele de peste ocean printre care se remarcă Rihanna, Myley Cirus sau Anna Dello Russo au adoptat acest trend încă de anul trecut. La noi în țară încă nu este atât de popular acest model printre vedete, însă sunt sigură că în acest sezon sunt șanse mari să vedem o serie de persoane publice cu un astfel de accesoriu.

Tot pentru un look nonconformist îți recomandăm să îți cumperi fesuri de iarna cu mesaje, în culori puternice și cu ținte sau diverse detalii ieșite din comun.

Dacă în schimb vrei să obții un look copilăros, dar șic în același timp alege să porți modele de fesuri fete cu urechiușe și eventual cu imprimeu specific sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, atunci când îți alegi un accesoriu pentru cap ar trebui să ții cont și de înălțimea pe care o ai.

Astfel, dacă ești persoană minionă trebuie să eviți pălăriile și căciulile sau modelele de fesuri foarte mari și să alegi o căciulă micuță ori o pălărie cu boruri înguste.

Dacă în schimb ești înaltă cu siguranță că un fes sau o pălărie micuță nu ar putea fi alegerea potrivită. Orientează-te către fesuri pentru fete cu volum sau fesuri simetrice.

Fesuri fete – sfaturi de shopping în funcție de forma feței

Fizionomia joacă un rol important în alegerea fesului sau a căciulii. Chiar dacă este la modă un anumit tip de model nu trebuie să îl alegem doar pentru că este în tendințe. Important este să ne stea și bine cu accesoriul respectiv și să ne ajute să ne subliniem cele mai frumoase trăsături.

Așadar, câteva sfaturi pe care le putem da în ceea ce privește alegerea fesurilor în funcție de forma feței ar fi:

  • Pentru acelea dintre voi care aveți o față rotundă vă recomandăm să vă feriți de pălăriile sau căciulile cu boruri înguste sau fesuri pentru fete care se mulează pe cap. În acest caz este recomandat un model care să alungească fața și să nu o rotunjească și mai mult. Este recomandat să alegeți fesuri cu ciucuri mari. De asemenea, în acest caz este recomandată și bereat cu cozoroc îngust care va ascunde fruntea lată și va ascuți bărbia.
  • Fesul cu vârf, forma rotundă și volum la spate este ideal pentru acelea dintre voi care aveți o formă a feței mai ascuțită, dreptunghiulară, pătrată sau în formă de romb ori inimă.
  • Persoanele cu față ovală sunt cele mai norocoase. Acest tip de fizionomie a feței se potrivește aproape cu orice model de fesuri de fete. Este însă de preferat să se evite fesurile foarte înalte.

Ai întrebări? Scrie-ne pe adresa catincaonline@gmail.com și îți răspundem cu cea mai  mare plăcere!

ANSWEAR.ro

Leave a Reply