3 modalități de a obține bucle naturale și lejere

Să obții bucle naturale și lejere fără prea mare bătaie de cap nu este greu. Așa că astăzi am decis să vă prezint trei modalități în care puteți face acest lucru, fie că aveți sau nu un buget de investit în această operațiune.

 

Prima metodă și cea mai costisitoare este metoda prin care utilizăm un  ondulator automat special creat pentru a obține bucle naturale și lejere. Avantajele folosirii unui astfel de aparat de coafat sunt multiple: timp redus de coafare, posibilitatea de a controla timpul și temperatura de ondulare în funcție de ce fel de bucle ne dorim, risc redus de ardere.

Cea de a doua metodă este simplă și deloc costisitoare. Dezavantajul este că procesul durează destul de mult, este recomandat să se facă seara, înainte de culcare pentru a avea la dispoziție câteva ore bune, timp în care să se aranjeze părul.

 • Dacă ai părul de lungime medie poți să obții bucle lejere astfel: strângeți părul în coadă cu ajutorul unui burețel de păr. Aplică câteva pufuri de apă pe toată lungimea acestuia și apoi împarte părul în trei suvițe egale. Răsucește fiecare suviță în jurul degetului, de la vârfuri către interior, ca și cum ți-ai pune părul pe bigudiuri. Fixează-l cu o agrafă și procedează la fel și cu următoarele șuvițe rămase. Rezultatul trebuie să arate ca un coc. Păstrează părul aranjat așa pe timpul nopții, iar dimineața te vei bucura de bucle cu un aspect natural.
 • Tot pentru părul de lungime medie se poate utiliza următoarea metodă: cu ajutorul unei eșarfe pe care o înfășori în jurul capului vei lua părul șuviță cu șuviță (ai grijă să nu fie foarte groase) și le vei înfășura în jurul eșarfei. Și în acest caz părul trebuie pulverizat cu puțină apă pentru a putea fi ușor de modelat. Stai așa câteva ore și bucură-te apoi de șuvițele realizate.
 • Dacă ai părul lung atunci o metodă ușoară de a-ți face bucle naturale și lejere este următoarea: periază bine părul pe care în prealabil ai aplicat câteva pufuri de apă, fixează cărarea și apoi, cu ajutorul unei bentițe elastice pe care ai fixat-o în jurul capului, ia pe rând câte o șuviță și răsucește-o în jurul bentinței. Ai grijă ca șuvițele să aibe o grosime de aproximativ 4 cm. Le poți desface după ce părul s-a uscat complet sau poți aștepta mai multe ore dacă îți dorești un efect mai spectaculos.

Cea de a treia metodă și ultima prin care poți realiza bucle lejere este cea prin care folosești placa de întins părul pe post de ondulator. Ce ai de făcut în acest caz?

SFAT: Folosește o placă de întins părul cât mai îngustă (ideal 3 cm) pentru a putea obține rezultate bune.
 • Înepe operațiunea prin a te spăla pe cap, aplică puțină spumă de păr și apoi usucă-ți părul cu capul în jos. Folosește neapărat un produs pentru protecția părului pentru a evita deteriorarea acestuia!
 • Împarte părul în secțiuni și începi prin a lua șuviță cu șuviță.
 • Prinde șuvița de păr cât mai aproape de rădăcină dacă dorești să ai volum la rădăcină și bucle pe toată lungimea părului. Răsucește o dată, întoarce spre interior și apoi cu o mișcare lentă trage șuvița până jos.
 • După ce ai scos placa din păr răsucește cu mâna șuvița pentru a defini buclele formate.

Acestea sunt metodele pe care vi le recomandăm pentru a obține bucle naturale și lejere. Nu uitați să folosiți produse adecvate tipului de păr și produse profesionale pentru a proteja firul de păr și a evita deteriorarea.

Sursa foto: Youtube

Bucle lejere cu ondulatorul automat – Philips ProCare Auto Curler HPS940/00

Anul acesta a fost un an interesant pentru domeniul frumuseții. A fost un an marcat de lansările unei game largi de produse pentru aranjarea părului. Cel mai mult mi-au atras atenția produsele special create pentru crearea unor bucle lejere și aici  mă refer la ondulatorul automat.

Producători precum Babyliss și Philips s-au întrecut în lansarea unor ondulatoare de păr care mai de care mai bune pentru a ne ajuta să obținem acele bucle lejere și naturale după care tânjim toate.

Ideea de la care au pornit renumiții producători în crearea ondulatorului automat a fost una comună: aceea de a veni în ajutorul nostru și de a ne oferi un produs bun pe care să îl utilizăm acasă, însă cu rezultate ca la salon.

Cum putem să obținem bucle frumoase cu ajutorul Philips ProCare Auto Curler HPS940?

ondulator automat philips procare auto curler hps 940

Pentru a ne convinge de utilitatea și de rezultatele foarte bune pe care le putem obține cu ajutorul ondulatorului automat, cei de la Philips au realizat un material video la finalul căruia putem să ne facem o părere despre cât de util ne-ar putea fi ProCare Auto Curler HPS940.

Vă las să urmăriți clipul de mai jos care pe mine, personal m-a convins că ondulatorul automat Philips ProCare este o alegere bună dacă vreau să obțin bucle naturale și frumoase, după care mai departe puteți citi caracteristicile ondulatorului, astfel încât să știți ce anume cumpărați.

Caracteristicile ondulatorului automat Philips ProCare Auto Curler HPS940

Ce facilități ne oferă ondulatorul Philips ProCare Auto Curler HPS940

Ondulare automată profesională pentru bucle fabuloase

Ondulatorul automat ProCare de la Philips ondulează părul pe bara încălzită şi produce bucle frumoase și naturale de fiecare dată.

Ceea ce îl face cu adevărat util și perfect pentru a creea bucle bine definite este posibilitatea de a seta direcția de ondulare pentru a obține un look uniform.

 Direcţie de ondulare reglabilă

bucle naturaleHPS940 are trei direcţii de ondulare reglabile (stânga, dreapta şi alternativ).

Bucle pe dreapta, bucle pe stânga – astfel încât să putem ondula fiecare parte cu simetrie perfectă – sau ondulare automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga, pentru un aspect complet natural.

Datorită designului ergonomic, ondulatorul automat Philips facilitează crearea buclelor pentru tot părul, chiar și la spate. În plus, fiind dotat cu un accesoriu pentru secționarea suvițelor de păr, ondularea va deveni mai ușoară, iar rezultatele sunt sigură că vor fi măsura așteptărilor fiecăreia dintre noi.

Un alt avantaj pe care îl prezintă noul ondulator automat Philips ProCare Auto Curler HPS940 este reprezentat de protecția împotriva arsurilor. Față de ondulatorul clasic, unde eu personal foloseam o mănușă specială pentru a evita arsurile, ondulatorul automat are avantajul de a veni dotat cu o cameră de izolare termică unică, special gândită pentru a ne feri de căldura puternică.

Cum se folosește noul ondulator de păr Philips ProCare Auto Curler?

 1. Imediat ce am apăsat butonul ON trebuie să așteptăm 30 de secunde pentru ca acesta să se încălzească. În acest timp putem deja să începem împărțirea părul în șuvițe cu ajutorul accesoriului pe care îl primim odată cu produsul.

2. Setăm temperatura și timpul de ondulare (avem de ales între temperaturi de: 170 grade C, 190 grade C și 210 grade C, iar cele de timp de la 12, 10 și 8 secunde). Acest pas este important pentru că în funcție de setările pe care le facem putem obține următoarele rezultate:

 • setarea de 170 de grade Celsius ne ajută să obținem onduleuri. Dacă ne dorim onduleuri mai lejere sau mai strânse timpul de ondulare poate fi mai mic sau mai mare în funcție de preferințele fiecăreia dintre noi.
 • setarea de 190 de grade Celsius este perfectă pentru a obține bucle naturale sau lejere.
 • iar ultima treaptă de temperatură (210 grade C) este recomandată pentru obținerea buclelor bine definite.

3. Părul trebuie împărțit în șuvițe de 2-3 cm, iar șuvița trebuie așezată în deschiderea ondulatorului, după care se apasă și se menține apăsat butonul de ondulare până când se aude semnalul sonor care ne anunță că bucla este gata.

Ce mai trebuie să știți?

Chiar dacă aveți păr mediu sau lung, creț sau drept ondulatorul automat Philips ProCare Auto Curler poate fi utilizat cu succes în toate aceste cazuri. În cazul în care nu aveți timp suficient la dispoziție pentru a vă ondula tot părul, puteți să utilizați acest ondulator doar pentru coafarea vârfurilor și veți obține un aspect lejer și natural.

Așadar dacă vă doriți bucle lejere și mersul la salon nu este tocmai ceea ce vă doriți, eu sunt de părere că ondulatorul automat din  gama Philips ProCare vă poate fi un bun aliat în aranjarea părului.

Ondulatorul Auto Curler HPS940 poate fi cumpărat la reducere 30% de aici.

Ai întrebări? Scrie-mi pe adresa catincaonline@gmail.com și îți răspund cu cea mai  mare plăcere!

Riduri: Gerovital H3 Evolution – Fiole cu acid hialuronic

Potrivit celui mai recent studiu realizat de compania de cercetare Nielsen, Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution ocupă prima poziție în topul produselor pentru riduri din punct de vedere valoric.

riduri

Astfel, cu o cotă de piață valorică* de 12% din total retail, produsele marca Gerovital își confirmă poziția de lider absolut în preferințele consumatorilor români și în topul produselor pentru riduri.

Când a fost realizat studiul?

Studiul a fost realizat în perioada ianuarie – august 2015, pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit pentru categoriile cosmeticelor antirid dedicate îngrijirii feței și a măsurat valoarea de vânzare pe piața din România a acestui tip de produse, acoperind canalele Supermarket, Hipermarket, Discounter, Foodstores, Farmacii și Cosmetice.

Fiolele cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution au fost create de specialiștii Gerovital cu scopul de a ne ajuta să scăpăm de riduri sau de a reduce efectele trecerii timpului. Având la bază o formulă inovatoare, produsul conține un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi liposomal, elemente unice cu efect intense de hidratare şi de netezire a ridurilor.

Ce beneficii au pentru ten fiolele cu acid hialuronic pentru riduri?

Acidul Hialuronic pur acţionează dual, atât prin refacerea, cât și prin diminuarea pierderilor de apă, iar lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel încât ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate. Folosite cu regularitate, fiolele cu acid hialuronic pentru riduri duc la reducerea vizibilă a ridurilor adânci.

Acestea se aplică dimineaţa sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament, prin aplicarea conţinutului unei fiole pe faţa proaspăt demachiată, prin masaj uşor. Pentru efecte de durată, tratamentul se utilizează lunar.

Gama Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan Evolution cuprinde produse care se adresează atât femeilor cu vârsta peste 30 de ani, cât şi celor de peste 45 de ani şi include creme hidratante și regenerante, creme antirid și antiage, tratamente corectoare ochi şi buze, seruri anti-rid şi produse pentru demachiere.

Toate produsele din gama Gerovital H3 Evolution pot fi achiziţionate la prețuri accesibile, inclusiv online pe site-ul Farmec.ro.

*Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit realizat pentru categoriile produselor antirid pentru ingrijirea fetei (pe piata din Romania, valoare vanzari pentru YTD Jun2015 (perioade cumulate Ianuarie 2015 – August 2015). (Copyright © 2015, The Nielsen Company.)

Cum să îți albești dinții printr-o metodă 100% sigură și eficientă?

Miercuri, 21 octombrie, farmacia Sensiblu din Băneasa Shopping City a fost gazda unui eveniment în care brandul iWhite Instant a oferit sfaturi despre cum poți să îți albești dinții în mod sigur și fără efecte negative.

cum sa iti albesti dintii

La eveniment, s-a alăturat și Elena Gheorghe care a susținut o sesiune specială de autografe și a povestit cum ne putem bucura de un zambet alb și strălucitor în fiecare zi.

iWhite Instant este o gamă revoluționară de produse pentru albirea profesională a dinților, foarte ușor de folosit chiar la tine acasă, dovedită clinic ca fiind 100% sigură și eficientă.

Disponibil exclusiv în farmaciile Sensiblu, tratamentul pentru albirea dinților, iWhite Instant conține: un kit cu 10 benzi umplute cu un gel activ de albire destinat pentru 5 folosiri, pastă de dinți și apă de gură.

Kitul pentru albirea profesională a dinților iWhite Instant nu conține peroxid de hidrogen (apa oxigenată) substanță care in anumite cantități poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dinților și al gingiilor.

Ce conține iWhite Instant?

Tratamentul conține 10 benzi moi, flexibile si de mărime universală. Acest tratament destinat folosirii acasa garantează dinți mai albi cu până la 8 nuanțe, după doar 20 minute de utilizare zilnică. Pentru rezultate uimitoare, benzile pot fi folosite timp de 5 zile consecutiv sau de fiecare dată când consideri ca este necesar. Benzile sunt deja umplute cu gel și sunt igienic ambalate.

Pasta de dinți iWhite Instant albește dinții în profunzime datorită micro-cristalelor ce ajută la redobândirea culorii naturale a dinților, cu ajutorul tehnologiei de dizolvare a petelor și de albire în profunzime. În plus, pasta reface smalțul dinților și luptă împotriva apariției tartrului, a plăcii sau a cariilor.

Apa de gură iWhite Instant are efect vizibil de strălucire, chiar după prima utilizare (datorită particulelor blue-covarine), dar și efect de albire în profunzime (dacă este folosit zilnic). De asemenea, apa de gură ajută la îndepărtarea plăcii, oferă prospețime, fortifică dinții. NU conține alcool.

În 2014, iWhite Instant a câștigat premiul pentru cel mai INOVATOR produs al anului, pus în joc la Târgul European Healthcare de la Cannes.

Unghiile stiletto continua sa fie in trend

2015 este, fara doar si poate, anul unghiilor stiletto. Si, daca ascultam glasul stilistilor, trendul se va mentine o perioada buna de acum incolo.

unghii stiletto

Avantajul lor este dat de bogatia de modele pe care pot sa le gazduiasca, transformandu-ti manichiura in accesoriul de baza al unei tinute de ocazie.

Ce sunt unghiile stiletto?

Numele de „stiletto” vine de la forma unghiei, mai lunga sau mai scurta, dar foarte ascutita, asemenea unui stilet, a unui pumnal. E drept ca forma nu este pe placul oricarei femei, pentru ca cele mai multe considera unghiile stiletto mai potrivit pentru persoanele extrovertite, nonconformiste. Cu toate astea, e suficient sa incerci o singura data acest tip de manichiura si cu siguranta ai sa te indragostesti de look-ul feminin pe care il confera mainilor tale.

Pe scurt, unghiile stiletto sunt niste bijuterii vii. Trebuie sa intri insa pe mana unor profesionisti pentru a putea obtine maximul de la acest tip de manichiura.


Principalele modele de stiletto

Ei bine, cand vine vorba despre ceea ce se poarta in materie de stiletto trebuie sa stii ca paleta de modele si de culori este extrem de vasta, motiv pentru care e imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau. Si poti fi sigura ca unghiile in forma de stilet vor atrage imediat atentia.

Pictura chinezeasca bazata pe un design colorat si pe forme rotunjite este caracteristica principala a unghiilor false stiletto.

Stilistii spun ca indiferent de eveniment si chiar si pentru manichiura de zi cu zi se poarta unghiile viu colorate, in care predomina rosul, galbenul, rozul sau verdele.

Dar asta nu este tot. O manichiura poate fi o adevarata opera de arta. E drept ca nu poti crea singura acasa unghii false stiletto cu aplicatii ceramice, flori textile sau strasuri. Toate acestea necesita priceperea si experienta unui technician de unghii, insa rezultatul va fi unul spectaculos.

Unghiile stiletto sunt perfecte si pentru o manichiura de mireasa. Aplicatiile de pulberi stralucitoare sau de cristale Swarovski vor transforma manichiura din ziua cea mare intr-una extrem de sofisticata.

Creatii sofisticate

Specialistii NailShop iti propun cateva tutoriale cu ajutorul carora sa deprinzi etapele crearii unor unghii stiletto si modelele cele mai apreciate. Inveti care sunt combinatiile de culori, dar si materialele ideal de folosit in asemenea situatii.

In plus, acum ai ocazia sa participi la seminarii gratuite si la cursuri sustinute de traineri cu recunoastere internationala, astfel incat sa iti perfectionezi tehnicile si sa devii tu insati specialista in realizarea unghiilor stiletto si nu numai.

Am testat: Șampon Argan Plus cu ulei de măsline, marca Farmec

Au trecut deja  2 luni de când am renunțat la Head&Shoulders și am început să folosesc șamponul cu argan și ulei de măsline produs de Farmec.

Trebuie să recunosc că în ultimul an nu mi-am schimbat șamponul de teamă să nu fac mătreață. De fiecare dată când m-am decis să folosesc altă marcă de șampon decât Head&Shoulders mătreață se forma inevitabil. Am folosit șampoane produse de diverse mărci (Pantene Pro V, L’Oreal, Garnier, Schauma) dar de fiecare dată mă loveam de aceeași problemă: mă alegeam cu o mâncărime insuportabilă a scalpului și cu mătreață, multă mătreață.

Schimbarea a venit dintr-o necesitate. Deja vechiul șampon nu mai prezenta beneficii pentru părul meu care devenise din ce în ce mai încurcat și mai deteriorat. Se vedea cu ochiul liber că era lipsit de vitalitate și strălucire, drept pentru care trebuia să găsesc o soluție pentru a-l repara.

La recomandarea Andreei, cea care se ocupă de părul meu ori de câte ori vreau să îmi fac o schimbare am decis să încerc șamponul Farmec pentru păr fin și fără consistență pe bază de argan. Știam deja că acest tip de ulei este foarte apreciat de specialiștii în frumusețe, fiind foarte bun pentru păr datorită conținutului ridicat de Vitamina E (substanță benefică pentru tratarea oricărui tip de păr). Așadar nu îmi mai rămânea decât să îl încerc.

Rezultatele s-au văzut chiar după primele utilizări când am observat o îmbunătățire a elasticității părului, iar nevoie de a aplica balsam după spălare nu s-a mai resimțit. Așadar, odată cu folosirea acestui șampon am renunțat și la aplicarea balsamului care oricum nu îmi făcea bine.

Cele care aveți un păr fin, fără volum, care se îngrașă ușor, probabil deja știți că nu este recomandat să folosim balsam pentru că de cele mai multe ori, acesta înmoaie părul și îl lipește și mai tare de scalp, luându-i din volum. Dar eu aveam nevoie de el pentru a-mi descurca părul care altfel ar fi rămas foarte încurcat după spălarea doar cu șampon.

 

Cum se simte părul meu după 2 luni de la prima utilizare a șamponului Argan Plus?

A devenit mult mai sănătos și mătăsos, firul de păr are consistență și pare mult mai rezistent. Și ce este foarte important: nu am făcut mătreață după schimbarea mărcii șamponului.

În concluzie, eu am făcut o alegere de care sunt mulțumită și tocmai mi-am îndreptat atenția către produsele Farmec. Am o curiozitate: să încerc și crema pentru prevenirea ridurilor.

Lampă UV și lampă LED pentru unghii. Diferențe și modele recomandate

 

Alegerea unei lămpi pentru uscarea ojelor permanente și a gelurilor se poate dovedi de multe ori dificilă, mai ales dacă suntem începătoare în arta realizării manichiurii. În acest articol vom încerca să explicăm ce diferențe există între lampa UV pentru unghii și cele LED și sperăm ca o parte din informații să vă ajute să luați decizia potrivită.

 

Există două tipuri de lămpi UV folosite în saloane pentru întărirea gelurilor UV: tradiționale și LED. Chiar dacă aceste lămpi folosesc tipuri diferite de becuri, ambele variante emit UV și pot întări foarte repede produsele de unghii cu polimerizare UV. Becurile folosite în lampa UV tradiționala sunt “tuburi fluorescente”, în timp ce becurile utilizate în lampa LED sunt numite “diode emițătoare de lumină” sau LED, pe scurt.

 

Diferențele dintre cele două tipuri de lămpi pentru unghii:

 

Timpul de polimerizare

 

 • Lămpile LED au intensități mai mari ale lungimilor de undă UVA ceea ce asigură un timp mai rapid de polimerizare. Există lămpi care asigură o polimerizare chiar și în 5 secunde.
 • Lămpile UV, având o intensitate mai mică a lungimilor de undă fac ca procesul de polimerizare să dureze mai mult, acest proces putând dura până la 2 minute.

Ultra-violetele (UV) se împart în trei categorii principale: UVA, UVB si UVC. Fiecare dintre aceste categorii definesc o gamă largă de lungimi de undă UV găsite în lumina solară. Doar o mică fracțiune din multele lungimi de undă UV din lumina naturală solară sunt capabile să întărească gelurile UV. Tuburile UV pentru unghii sunt special concepute să emită UVA, cu foarte puține sau chiar deloc UVB și niciodată cu UVC. Gelurile UV sunt special formulate să polimerizeze folosind nivele foarte scăzute de UVA, mult mai puțin decât este necesar la bronzare.

 

Banda UVA conține 85 lungimi de undă diferite, nu toate acestea fiind utile la o polimerizare adecvată a gelului de unghii false. Aceste lungimi de undă au cea mai mică energie dintre toate tipurile de UV și prin urmare, sunt considerate mai sigure pentru expunerea pielii, în special în cazul expunerilor scurte sau/și rare, asa cum se întâmplă în cazul serviciilor de unghii false.

 

Formula unui produs de unghii cu polimerizare UV determină ce lungimi de undă sunt cele mai importante pentru polimerizarea adecvată și acest lucru poate varia foarte mult de la un produs la altul. Dacă o lampă UV nu se potrivește cu cerințele pentru polimerizare ale unui produs cu polimerizare UV, atunci este foarte posibil sa se întâmple o polimerizare în exces (“over-curing”) sau, o polimerizare incompleta (“under-curing”). conform Schoon Scientific.

 

Timpul de viață

 

 • Lampa LED poate fi folosită pentru perioade lungi de timp, între 35.000 si 50.000 de ore, iar odată arse becurile nu mai pot fi înlocuite.
 • Lampa UV poate fi folosită până la 10.000 de ore, iar becurile trebuie înlocuite o dată la 2 – 4 luni în funcție de cât de des a fost utlizată.

 

Consumul de energie și greutatea 

 

Lămpile UV consumă mai multă energie, în timp ce lămpile LED sunt economice și eco-friendly. Acest lucru se datorează intensității lungimilor de undă.

 

Lămpile UV sunt mai grele în comparație cu lămpile LED care sunt mai ușoare și mai practice.

 

Recomandare:

 

Este recomandat ca atunci când cumpărăm geluri și oje semi-permanente de la un anumit producător să cumpărăm de asemenea și lămpi produse de aceștia pentru că doar așa vom obține cele mai bune rezultate. Produsele care se vor aplica pe unghie sunt concepute să lucreze exact pe aceleași lungimi de undă ca lămpile produse de aceeași companie.

 

Modele bune de lămpi UV și LED:

 

Lampa 36W Cupio Gold. Acest model cu lumină ultravioletă este perfect pentru polimerizarea gelurilor UV sau a ojelor permanente. Lampa de 36 W este prevazută cu două poziții de timer, una de 90 secunde și una de 120 secunde.

 

Lampa are suportul detașabil pentru o mai ușoară folosire a lămpii pentru pedichiura. Interiorul este căptușit cu oglindă reflectorizantă, ceea ce ajută la polimerizarea mai rapidă a gelului UV sau a ojelor permanente. Detalii aici.

 

Lampă led Cupio 9W. Lampa de unghii cu led este o invenție revoluționară, o tehnologie nouă care asigură o uscare rapidă, între 10 și 30 secunde. Poate fi folosită pentru perioade lungi de timp, între 35000 și 50000 de ore.

 

Este potrivită atât pentru manichiura, cât și pentru pedichiura, nu produce căldura, este ușoară și foarte practică la transport.

 

Lampa led este dotata cu timer, astfel după 60 de secunde se oprește automat. Este ideală pentru polimerizarea ojelor permanente și a gelurilor led. Puterea de 9W a lămpii led corespunde cu 36W pentru lampa UV. Detalii aici.

 

Lampa UV/Led 30W. Acest model folosește cele mai noi tehnologii din domeniu și este ideal pentru gelurile UV, led, soak off sau pentru ojele permanente.

 

Lampa este dotată cu leduri și cu micro neoane UV de ultimă generație. Are durată de viață foarte ridicată, 35.000 de ore și are consum foarte mic.

 

Micro neoanele UV reprezintă ultima inovație din domeniu. Este prevazută cu temporizator de 5 secunde, 20 secunde și 30 secunde. Timp de uscare este extrem de scurt. Detalii aici.

 

Despre placa de îndreptat părul și cum să ne alegem un model bun

Care este cea mai bună placă de îndreptat părul? Ce model să aleg? Să aleg o placă cu înveliș ceramic? Întrebări pe care multe dintre noi ni le punem atunci când ne aflăm pe punctul de a ne achiziționa un astfel de aparat. 

Placa de îndreptat părul a devenit un element de nelipsit din arsenalul meu de accesorii pentru aranjat și coafat podoaba capilară. Pe lângă faptul că mă ajută să economisesc o parte din banii pe care ar trebui să îi dau la salon, utilizarea plăcii pentru întins părul prezintă și un alt avantaj major: procesul e ușor, rapid și efectiv.

Totuși, se știe că folosirea îndelungată a plăcii pentru întins poate avea efecte negative asupra firului de păr, făcându-l mai puțin rezistent și deteriorându-i structura.

Specialiștii recomandă să ținem seama de câteva sfaturi care ajută la menținerea sănătății părului și care împiedică deteriorarea rapidă a acestuia.

Unul dintre cele mai întâlnite sfaturi este cel legat de calitatea aparatului de îndreptat părul. Eu, personal folosesc modelul acesta. Este marca Rowenta, prețul s-a încadrat în bugetul pe care îl aveam disponibil și rezultatele în urma folosirii sunt satisfăcătoare.

De ce am ținut cont atunci când mi-am ales placa de îndreptat părul?

Atunci când am pornit în căutarea unei plăci bune am ținut cont de următoarele:

 • Tipul de înveliș să fie unul ceramic. Spre deosebite de plăcile cu înveliș metalic (care deși sunt mai ieftine, duc la degradarea rapidă a părului), plăcile cu înveliș ceramic oferă o protecție ridicată datorită faptului că se încălzesc uniform, asigurând astfel o alunecare ușoară. Șansele de a vă alege cu părul ars sunt reduse atâta timp cât folosiți corespunzător aparatul și respectați instrucțiunile producătorului.
 • Prezența funcției de ionizare. Generatorul de ioni localizat în apropierea plăcii inferioare realizează o emisie puternica și omogenă a ionilor pe toată durata îndreptării părului. Ionizarea hidratează părul și are un efect antistatic, făcând astfel părul neted și lucios.
 • Temperatura setată pentru îndreptare să fie cât mai redusă. ROWENTA Respectissim Liss & Curl SF7640, modelul pe care eu îl am permite, datorită sistemului Straight Optimizer o îndreptare cu rezultate foarte bune la o temperatură mai redusă (eu am firul de păr subțire, iar la 170 de grade obțin rezultate la nivelul așteptărilor mele).

Sfaturi utile:

Există plăci înguste, așa cum este și cazul modelului pe care îl am (cu o lățime de până la 2,5 cm) și plăci late (cu o lățime de peste 2,5 cm). Cele înguste sunt potrivite pentru îndreptarea părului cu fir subțire, a șuvițelor și a bretonului.

Totuși plăcile înguste au o proprietate importantă. Cu ajutorul lor se pot crea bucle.

Plăcile late, în schimb, oferă posibilitatea de a lucra cu șuvițe mai groase, ceea ce vă va permite să economisiți mai mult timp.

3 produse Marionnaud preferate

Mă declar fana produselor Marionnaud și de fiecare dacă când am drum prin Auchan Titan sau Cora Pantelimon nu pot să nu vizitez unul din magazine. Fie pentru a-mi cumpăra produsele preferate, fie pentru a mă pune în temă cu noutățile (apropo de noutăți, de acum puteți cumpăra produsele Marionnaud direct online).

 

De-a lungul timpului am folosit câteva produse și am rămas fidelă lor. Dacă ar fi să fac un top al produselor preferate acesta ar arăta așa:

 

 1. Top coat-ul – perfect pentru a oferi rezistență și strălucire unghiilor. Se usucă rapid, are un preț acceptabil și este foarte calitativ.
 2. Setul de pensule – travel size care conține:

– 1 pensulă de pudră,

– 1 pensulă pentru fond de ten,

– 1 pensulă pentru aplicarea anticearcănului,

– 1 pensulă pentru fard de pleoape,

– 1 perie pentru gene și sprâncene.

 

Setul conține pensulele necesare unui machiaj de bază și este perfect pentru a fi luat în călătorii.

3. Lacul de unghii nuanța Violet pulsion. Este pur și simplu perfectă această nuanță. Este elegantă și mi se pare că se potrivește stilului meu vestimentar.

 

Vouă ce produse Marionnaud vă plac?

Ondulatorul BaByliss Curl Secret te ajută să obții bucle perfecte

BaByliss Paris, brandul numărul 1 în Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală a reintrat pe piața din România anul acesta.

Tehnologia de ultimă generație, designul de top, inovația și calitatea produselor sunt doar câteva dintre elementele care definesc acest brand. S-a pus accent pe crearea unor produse destinate femeilor care doresc să se coafeze acasă, dar care își doresc să obțină rezultate ca la salon.

Brandul ne oferă o gamă largă de produse, de la uscătoare de păr, ondulatoare, plăci pentru întins părul, perii rotative, la multistylere și epilatoare.

Din toată gama, preferatul meu este ondulatorul BaByliss Curl Secret pentru că are o funcție automată care transformă șuvițele de păr în bucle lejere si naturale, asigurând astfel o ondulare uniformă şi rapidă. Așa scăpăm de problema ondulatoarele clasice și de răsucirea manuală a șuvițelor în jurul aparatului.

Caracteristici și instrucțiuni de utilizare a ondulatorului BaByliss Curl Secret:

 • aparatul beneficiază de 3 setari de timp (8 sec – 10 sec – 12 sec) pentru pentru crearea diverselor tipuri de bucle;
 • învelișul este realizat din element ceramic profesional pentru rezultate rapide și de durată
 • înainte de utilizare, părul trebuie să fie curat, uscat și pieptănat;
 • șuvițele pe care doriți să le ondulați nu trebuie să aibe mai mult de 3 cm lățime;
 • selectați treapta de încălzire de 210 grade C dacă aveți un păr cu o textură moale sau normală și treapta 230 grade C dacă sunteți posesoarele unui păr cu fir gros;
 • respectați modul în care se poziționează aparatul atunci când este folosit: partea cu stickerul trebuie orientată obligatoriu către scalp.

Prețul de listă al produsului este de 599 lei. Zilele acestea însă îl găsiți online cu o reducere de 30%.