Ghete și botine de damă din piele naturală. Colecția DASHA toamnă – iarnă 2015

Ghete și botine - toamnă 2015 (2)

 

Vremea de astăzi indică faptul că este cazul să renunțăm la balerinii și pantofii decupați și să ne îndreptăm atenția spre o pereche de ghete sau botine care să ne protejeze picioarele de ploaia care, cel puțin în București nu dă semne că s-ar opri prea curând.

 

O vizită virtuală prin magazinele online care comercializează încălțăminte de damă este potrivită în aceste momente și vă invit și pe voi să descoperiți noua colecție DASHA. Așa cum deja ne-au obișnuit, reprezentanții magazinului DASHA au ales să ofere spre vânzare produse realizate din piele naturală și create în mare parte în România.

Citește și articolul cu modele de botine cu toc gros pentru ținutele de birou!

Fie că sunteți adeptele unui stil casual și lejer, fie că vă place să îmbrăcați outfituri elegante sau office, colecția nouă pentru toamnă – iarnă 2015 cuprinde atât modele de încălțăminte cu talpă joasă și comodă, cât și modele de botine cu toc gros ca aici de 7 sau 8 cm.

Culorile alese sunt în ton cu sezonul acesta, prin urmare veți găsi modele de la clasicul negru până la diverse nuanțe de gri, maro sau crem.

Pentru a le scoate din anonimat, producătorii au ales să accesorizeze ghetele și botinele din piele naturală cu catarame micuțe, dându-le astfel un aspect deosebit.

Recunosc că sunt foarte multe modele care îmi plac și alegerea unei singure perechi de încălțăminte este o adevărată provocare.

Pentru că sunt adepta unui stil smart-casual, alegerea mea se oprește la perechea aceasta de botine negre. Sunt versatile, au tocul gros ceea ce le face comode și merg asortate cu o pereche de blugi închiși la culoare și un top elegant.

botine negre piele naturala

 

Dacă sunteți curioase să vedeți mai multe modele am realizat mai jos un colaj cu câteva perechi de ghetuțe și botine. Pentru a viziona întreaga colecție puteți intra aici.

ghete si botine piele naturala

 

 

BOTINE ELEGANTE

 

 

Despre Dasha.ro

Dasha.ro este un magazin online care comercializeaza îmbrăcăminte, încălțăminte, genți și accesorii pentru femei.

Termenul de livrare este între 1 – 2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către reprezentanții magazinului.

Livrarea se face prin curier rapid și costul de transport este următorul:

– 15 lei – pentru comanda cu o valoare mai mică de 200 de lei (pentru comenzile care se aflaă in aria de acoperire a firmei de curierat GLS)

– GRATIS – pentru comanda cu o valoare mai mare de 200 de lei (pentru comenzile care se află in aria de acoperire a firmei de curierat GLS).

Returul este gratuit, iar intenția de returnare a produselor trebuie anunțată în termen de 14 zile calendaristice.

Leave a Reply