Prinde si tu cuponul de reducere oferit de Magazinul59.net – cel mai nou magazin online de incaltaminte pentru copii!

In perioada 22.09.2016 – 24.09.2016 beneficiezi de un voucher cadou in valoare de 20 de lei pe care il poti folosi in www.Magazinul59.net – cel mai nou magazin online de incaltaminte pentru copii.

Ce trebuie sa faci? Inscrie-te la Newsletterul nostru aici si primesti automat codul de reducere pe care il poti folosi pe site-ul www.magazinul59.net! Profita si tu de oferta la incaltaminte pentru copii!

magazinul 59

3 produse Marionnaud preferate

Mă declar fana produselor Marionnaud și de fiecare dacă când am drum prin Auchan Titan sau Cora Pantelimon nu pot să nu vizitez unul din magazine. Fie pentru a-mi cumpăra produsele preferate, fie pentru a mă pune în temă cu noutățile (apropo de noutăți, de acum puteți cumpăra produsele Marionnaud direct online).

 

De-a lungul timpului am folosit câteva produse și am rămas fidelă lor. Dacă ar fi să fac un top al produselor preferate acesta ar arăta așa:

 

  1. Top coat-ul – perfect pentru a oferi rezistență și strălucire unghiilor. Se usucă rapid, are un preț acceptabil și este foarte calitativ.
  2. Setul de pensule – travel size care conține:

– 1 pensulă de pudră,

– 1 pensulă pentru fond de ten,

– 1 pensulă pentru aplicarea anticearcănului,

– 1 pensulă pentru fard de pleoape,

– 1 perie pentru gene și sprâncene.

 

Setul conține pensulele necesare unui machiaj de bază și este perfect pentru a fi luat în călătorii.

3. Lacul de unghii nuanța Violet pulsion. Este pur și simplu perfectă această nuanță. Este elegantă și mi se pare că se potrivește stilului meu vestimentar.

 

Vouă ce produse Marionnaud vă plac?

Păreri despre epilarea cu Smooth Away Vibe. O nouă țeapă?

 

Zilele acestea am văzut pe Facebook o reclamă care mi-a atras atenția prin simplul fapt că unele cuvinte din textul redactat erau scrise greșit.

 

Produsul promovat era Smooth Away Vibe, o metodă de epilare pe bază de cristale magice așa cum este descrisă pe site-ul epilategreece.info. Printre beneficiile acestui produs se numără eliminarea părului fără durere, netezirea pielii și încetinirea ritmului de creștere a părului.

 

Promotorii produsului merg mai departe și compară efectul folosirii acestui produs cu epilarea cu ceară sau îndepărtarea părului cu laser.

 

Putem de asemenea observa o secțiune de comentarii unde persoanele care se presupune că au folosit deja Smooth Away Vibe sunt extrem de încântate de rezultate.

 

Dar ce spun de fapt cei care l-au comandat cu adevărat?

kalapod.ro

Dacă sunteți într-adevăr tentate să cumpărați acest produs vă recomand să faceți o mică cercetare mai întâi și abia apoi să vă hotărâți dacă merită sau nu să cheltuiți 120 lei, prețul produsului la momentul scrierii acestui articol.   Eu am verificat părerile celor care au ales deja să cumpere produsul și din păcate, așa cum bănuiam epilarea cu Smooth Away Vibe nu este tocmai cea mai bună alegere.   Pe blogul RabdariPrajite o persoană avertizează:

Si au am luat teapa si asta din vina mea pt ca nu am citit comentariile celor care l-au cumparat. Am vazut reclama pe Facebook si in disperarea de a scapa de parul nedorit, fara durere, l-am comandat si l-am si platit. NU-L RECOMAND, E O PORCARIE.

 

Pe același blog, o persoană norocoasă a reușit să citească la timp părerile utilizatorilor și a refuzat să ridice coletul primit de la curier. Aceeași persoană povestește că a încercat să anuleze comanda prin telefon și apoi prin e-mail, dar fără rezultat din păcate.   Pe pagina de Facebook unde este promovat produsul sunt persoane care povestesc că au depus reclamații la Protecția Consumatorului și speră să își recupereze banii. De asemenea, comentariile negative cu privire la eficiența acestui produs sunt numeroase. Mai jos se regăsesc câteva reacții ale cumpărătorilor:   smooth away vibe pareri

 

Nu uitați să dați un share articolului. În felul acesta putem ajuta și alte persoane să își facă o părere despre acest produs!

 

PS: Avem un concurs în desfășurare pe blog, iar câștigătoarea va primi parfumul L’Extase by Nina Ricci. Ce aveți de făcut? Accesați pagina Newsletter, înscrieți-vă și intrați în tragerea la sorți pentru marele premiu.

Hai în Grădina Botanică din București! S-a deschis Grădina din Cărți.

Grădina din Cărți este cel mai recent eveniment cultural de care am auzit în acest început de săptămână.

Proiectul este un nou spațiu dedicat lecturii și studiului, care va fi deschis publicului, sâmbăta și duminica în Grădina Botanică din București.

Este cel mai nou sector din Grădina Botanică București. Este un spațiu care a fost amenajat împreună cu aproximativ 50 de voluntari pe parcursul a trei luni, a declarat Anca Anton, managerul proiectului din partea Asociației Team Work.

Voluntarii care s-au implicat în realizarea acestui proiect au lucrat în fiecare week-end, timp în care au curățat spațiul, au instalat bănci și au adus cărți. Spațiul amenajat are aproximativ 500-550 de metri pătrați și cuprinde opt seturi de bănci care pot fi folosite de vizitatori oricând. Continue reading “Hai în Grădina Botanică din București! S-a deschis Grădina din Cărți.”