Am testat: Șampon Argan Plus cu ulei de măsline, marca Farmec

SAMPON CU ARGAN

Au trecut deja  2 luni de când am renunțat la Head&Shoulders și am început să folosesc șamponul cu argan și ulei de măsline produs de Farmec.

Trebuie să recunosc că în ultimul an nu mi-am schimbat șamponul de teamă să nu fac mătreață. De fiecare dată când m-am decis să folosesc altă marcă de șampon decât Head&Shoulders mătreață se forma inevitabil. Am folosit șampoane produse de diverse mărci (Pantene Pro V, L’Oreal, Garnier, Schauma) dar de fiecare dată mă loveam de aceeași problemă: mă alegeam cu o mâncărime insuportabilă a scalpului și cu mătreață, multă mătreață.

Schimbarea a venit dintr-o necesitate. Deja vechiul șampon nu mai prezenta beneficii pentru părul meu care devenise din ce în ce mai încurcat și mai deteriorat. Se vedea cu ochiul liber că era lipsit de vitalitate și strălucire, drept pentru care trebuia să găsesc o soluție pentru a-l repara.

La recomandarea Andreei, cea care se ocupă de părul meu ori de câte ori vreau să îmi fac o schimbare am decis să încerc șamponul Farmec pentru păr fin și fără consistență pe bază de argan. Știam deja că acest tip de ulei este foarte apreciat de specialiștii în frumusețe, fiind foarte bun pentru păr datorită conținutului ridicat de Vitamina E (substanță benefică pentru tratarea oricărui tip de păr). Așadar nu îmi mai rămânea decât să îl încerc.

Rezultatele s-au văzut chiar după primele utilizări când am observat o îmbunătățire a elasticității părului, iar nevoie de a aplica balsam după spălare nu s-a mai resimțit. Așadar, odată cu folosirea acestui șampon am renunțat și la aplicarea balsamului care oricum nu îmi făcea bine.

Cele care aveți un păr fin, fără volum, care se îngrașă ușor, probabil deja știți că nu este recomandat să folosim balsam pentru că de cele mai multe ori, acesta înmoaie părul și îl lipește și mai tare de scalp, luându-i din volum. Dar eu aveam nevoie de el pentru a-mi descurca părul care altfel ar fi rămas foarte încurcat după spălarea doar cu șampon.

 

Cum se simte părul meu după 2 luni de la prima utilizare a șamponului Argan Plus?

A devenit mult mai sănătos și mătăsos, firul de păr are consistență și pare mult mai rezistent. Și ce este foarte important: nu am făcut mătreață după schimbarea mărcii șamponului.

În concluzie, eu am făcut o alegere de care sunt mulțumită și tocmai mi-am îndreptat atenția către produsele Farmec. Am o curiozitate: să încerc și crema pentru prevenirea ridurilor.

Leave a Reply