Taxi echipat cu scaun pentru copil? De acum se poate comanda prin uberFAMILY

taxi cu scaun pentru copii

Pe 20 august 2015, Uber a lansat serviciul uberFAMILY în București, prin care pasagerii pot comanda o mașină echipată cu un scaun pentru copii care au între 9 și 18 kg.

Servicul este o nouă opțiune în aplicația Uber, iar cu o simplă apăsare de buton și doar 7 lei în plus față de tariful normal, poți comanda o mașină cu care îți poți duce copilul în siguranță la destinație. În fiecare mașină este instalat un singur scaun, prin urmare dacă aveți doi copii micuți nu veți avea posibilitatea să îi asigurați pe amândoi în scaune speciale.

IATĂ CUM POȚI COMANDA UN TAXI ECHIPAT CU SCAUN PENTRU COPIL:

 

  • Deschizi aplicația Uber
  • Alegi opțiunea „Scaun pentru copil” de lângă uberX
  • Mergi cu copilul tău în siguranță în scaun.

ALTE INFORMAȚII:

 

  • O taxă de 7 lei se va aplica automat la tariful cursei. Tariful minim este de 8 lei, la fel și taxa de anulare
  • Deși șoferii parteneri știu cum să monteze scaunul, este responsabilitatea însoțitorului adult să amplaseze copilul în scaun și să se asigure că acesta este în siguranță
  • Cei mici vor avea la dispoziție câte o carte pentru copii de la Editura Litera Mică în fiecare mașină uberFAMILY, pentru ca totul să fie mai plăcut.

DESPRE UBER

 

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, platforma Uber oferă alternative de transport în peste 330 de oraşe din 60 de ţări la nivel mondial, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc prin oraşele în care locuiesc.

Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015 serviciile Uber sunt accesibile şi în Romania, în oraşul Bucureşti.

Leave a Reply